Monday, April 11, 2011

Επεισόδια με συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων


Το αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού κατέλαβαν οι συμβασιούχοι του δήμου Αθηναίων, εμποδίζοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Νωρίτερα, οι συμβασιούχοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο όπου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, στην περιοχή του Γκάζι, ενώ τρεις από αυτούς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο από τα δακρυγόνα που έπεσαν στο σημείο.

Παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τη δημοτική αρχή για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ συμβασιούχων και δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ από πλευράς του ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατηγόρησε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ότι την απόλυτη ευθύνη για τα δακρυγόνα που έπεσαν.

πηγή: www.ANT1online.gr



Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι συμβασιούχοι του δήμου

 Σε τεντωμένο σχοινί η κατάσταση στο Δήμο της Αθήνας. Το σωματείο των εργαζομένων απέκλεισε το αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού, εμποδίζοντας τη διέλευση των απορριμματοφόρων, με συνέπεια τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών.



Το μεσημέρι της Δευτέρας επικράτησε ένταση και μικροεπεισόδια στο Γκάζι, έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84, όταν εργαζόμενοι προσπάθησαν να παρέμβουν στο δημοτικό συμβούλιο που ελάμβανε χώρα μέσα στις εγκαταστάσεις του σταθμού.




Οι αστυνομικές δυνάμεις τούς απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών.




Ένταση επικράτησε και κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τα επεισόδια. Τελικώς η συνεδρίαση συνεχίστηκε με παρόντες από την αντιπολίτευση μόνο την παράταξη Κακλαμάνη και το Γιώργο Αμυρά.



No comments:

Post a Comment