Friday, April 8, 2011

Ανακοινώθηκε δημοτικό συμβούλιο για την Δευτέρα


Με το δημαρχιακό μέγαρο υπό κατάληψη από τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων ανακοινώθηκε δημοτικό συμβούλιο για την Δευτέρα στις 11 Απριλίου και ώρα 15:00 στο κτίριο του 9,84. Άγνωστο παραμένει ακόμη πως θα αντιδράσουν οι ...

παρατάξεις και αν θα δεχτούν να συμμετέχουν. Στην ημερήσια του συμβουλίου έχουν ανακοινωθεί προς συζήτηση όλα τα καυτά θέματα:



* Συζήτηση – λήψη απόφασης για το ζήτημα των εργαζομένων με συμβάσεις έργου ή άλλων μορφών συμβάσεων, που παραμένουν στην εργασία τους, με δικαστικές αποφάσεις, με εισηγητές «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας», «Ανοιχτή Πόλη»,«Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας».




* Λήψη απόφασης για την απόδοση ποσού ύψους 38.000.000 € περίπου, από τους ΚΑΠ και τη ΣΑΤΑ , τα οποία έχουν παρακρατηθεί παράνομα για το έτος 2010, με εισηγητές «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας», «Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας», «Επιμένουμε Αθήνα», «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»




* Ενημέρωση για τις συνενώσεις, ιδρύσεις, προαγωγές, υποβιβασμούς σχολικών μονάδων του Δήμου Αθηναίων.




και πολλά ακόμη θέματα που "καίνε" την πόλη.


Πάντως προς το παρόν δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάτι που να προδιαθέτει προς μελλοντική επιστροφή του δήμου σε κανονική λειτουργία μιας και ο νέος δήμαρχος δεν δείχνει να έχει καταλάβει πως η πόλη δεν σώνεται με μια συνέντευξη την εβδομάδα σε ΜΜΕ του κυβερνώντος κόμματος. Χρειάζονται δράσεις και πρωτοβουλίες και φυσικά όχι συμπεριφορές όπως η τελευταία στην συνάντηση του με τους εκπροσώπους των συμβασιούχων.






No comments:

Post a Comment