Monday, April 11, 2011

Δηλώσεις Καμίνη μετά το δημοτικό συμβούλιο


Για χρήσιμες αποφάσεις που ελήφθησαν κατά της διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.



«Ευχαριστώ τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν, συζήτησαν, έκαναν προτάσεις και άσκησαν κριτική πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας», ανέφερε ο δήμαρχος.




Ο κ. Καμίνης, εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη και της παράταξής του, έτσι ώστε «να ασκήσουν το δικαίωμά τους να ελέγχουν τη δημοτική αρχή. Το ότι την ίδια ώρα επιμένουν να στηρίζουν πολιτικά όσους επιδιώκουν την παράλυση του Δήμου δεν εξηγείται με κοινή λογική παρά μόνο με μικροκομματικά κριτήρια».




Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Καμίνης πρόσθεσε: «Λυπάμαι για τα επεισόδια που προκάλεσε ομάδα συνδικαλιστών. Επιχείρησαν με βίαιο τρόπο να εμποδίσουν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Απέτυχαν. Τους είχα προειδοποιήσει. Οι εκβιασμοί, οι απειλές και η βία δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».




Ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι ο δήμος λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί παρέχοντας χρήσιμες υπηρεσίες. «Το οφείλουμε στους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας», κατέληξε.


No comments:

Post a Comment