Friday, April 15, 2011

15-4-2011 ANAΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ


Aθήνα :  15– 4 - 2011

 
                                   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 
        Μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των εμπλεκομένων στην 26μερη κατάληψη του παλαιού Δημαρχείο, ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις σήμερα Παρασκευή 15-4-2011 μετά την ιστορική και ανατρεπτική απόφαση του Αρείου Πάγου.
        Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ Βασ. Πολυμερόπουλος στη συγκέντρωση των συμβασιούχων στην πλατεία Κοτζιά πέρα από την πιστοποίηση της αναστολής ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο κ. Καμίνη να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της πραγμάτωσης της Δικαστικής απόφασης , στην κατεύθυνση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και των εξαγγελιών που έκανε στα ΜΜΕ.
΄Αλλωστε ο κ. Καμίνης ζήτησε να γίνουν αυτές οι πρωτοβουλίες χωρίς κατάληψη. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει αυτά τα οποία εξήγγειλε διότι διαφορετικά – όπως είπε ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ – θα επανέλθουμε πιο μαζικά, παρεμβατικά και καθοριστικά όπως αποδείξαμε έως τώρα ότι μπορούμε να κάνουμε.
        Το κτίριο παραδόθηκε – για πρώτη φορά στα χρονικά κατάληψης – σε Επιτροπή , η οποία και δεν διαπίστωσε καμία φθορά και αυτό αποδεικνύει την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που  οι συνάδελφοι συμβασιούχοι επέδειξαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
        Με μια πανηγυρική πορεία στη Λιοσίων ανέστειλαν τον αγώνα τους υποσχόμενοι νέες κινητοποιήσεις όταν αυτό κριθεί αναγκαίο για την υπόθεσή τους.
 
 
                                           Σ. Ε. Δ. Α


No comments:

Post a Comment