Monday, May 30, 2011

Προτείνει νομοθετική ρύθμιση


Νομοθετική ρύθμιση για το θέμα των συμβασιούχων ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι το συμφέρον του δήμου είναι να υπάρχει εργασιακή ειρήνη και εύρυθμη λειτουργία του και για αυτό το λόγο στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των συμβασιούχων την Τρίτη θα προτείνει πάντα -στο πλαίσιο της νομιμότητας όπως είπε χαρακτηριστικά - νομοθετική ρύθμιση προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους πέριξ του Α' Νεκροταφείου καθώς και δημοσκόπηση θα κάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, προκειμένου να διαπιστώσει αν κάτοικοι και φορείς θέλουν να κατασκευαστεί το υπόγειο γκαράζ έξω από το πρώτο νεκροταφείο. Για το ίδιο θέμα ο κος Καμίνης υπογράμμισε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει και το ιδιοκτησιακό καθώς το υπ ΠΕΧΩΔΕ υποστηρίζει ότι ανήκει σε αυτό η έκταση σε αντίθεση με το δήμο καθώς όπως υποστηρίζουν δημοτικοί σύμβουλοι υπάρχουν συμβόλαια ιδιοκτησίας του Δήμου.


No comments:

Post a Comment